Priveles

 

Wanneer je een specifiek doel voor ogen hebt waar je aan wil werken, kan het geel goed werken om een privéles te krijgen. Zo kan er met aandacht gekeken worden welke oefeningen en wat voor oefenschema voor jou in het bijzonder het meest gunstig werkt.

 

Een privéles begint altijd met doornemen naar welke doelen je graag toe zou willen, dan kan zowel mentaal als fysiek zijn. Als je dat wil, dan krijg je aan het einde van de privéles krijg je een eigen persoonlijk oefenschema mee zodat je daarna ook zelf thuis aan de slag kunt met oefeningen.

 

Een privéles kost 25,- per les.

Bedrijfsyoga - yoga op school

Het fysieke en mentale welzijn van jouw mensen is het meest waardevolle gereedschap waar je over beschikt. Voor kleine en grote bedrijven, scholen of andere instellingen die graag op hun eigen locatie een yogales willen houden, kan er op maat gemaakte yogales gegeven worden. 

 

Zo kan de les bijvoorbeeld afgestemd worden op het type werkzaamheden wat plaats vindt of voor een specifieke behoefte. Wordt er bijvoorbeeld veel achter het bureau gewerkt, dan kan de nadruk van de les komen te liggen oefeningen om bureaugerelateerde werkklachten te voorkomen of te verlichten. Brengt de dag veel stress en drukte met zich mee, dan kan bijvoorbeeld ook een les gegeven worden die ontspanning bevordert. Er zijn veel mogelijkheden, dit stemmen we altijd van te voren even af en kan ik je in begeleiden.

De locatie voor bedrijfsyoga is op jullie eigen locatie, maar wel beperkt binnen Friesland.

 

Welke dag en tijdstip is in onderling overleg af te stemmen.

 

Ik hanteer als richtlijn maximaal 12 personen per les, zodat ik iedereen persoonlijk kan blijven volgen en begeleiden.

 

De kosten zijn 40,- voor een les van een uur. Er wordt geen BTW in rekening gebracht.

 

Lessen kunnen ook volledig in het Engels gegeven worden.

 

Als er interesse is of vragen zijn, neem even contact op door een mailtje te sturen.

 Hatha Yogastudio Leeuwarden

info@yogastudioleeuwarden.nl

06-42710311

 

KvK nummer 67603963

BTW nummer 102200506B01

Bankrekening NL50 INGB 0008 1915 46