Kerstworkshops - dansen en massage

Om 2019 op een leuke manier af te sluiten en met plezier & ontspanning aan de kerstvakantie te beginnen, zijn er op zondagmiddag 22 december twee leuke workshops.

12:00 - 14:00 Workshop moderne dans
14:00 - 16:00 Workshop massage

Je kunt de hele middag mee doen, of alleen met één van beide workshops. Beide workshops zijn voor beginners geschikt.

Workshop moderne dans

Iedereen kan dansen! Deze workshop voor mensen zonder echte danservaring en die het graag eens willen ervaren. Dansen is vooral heel erg leuk om te doen. Moderne dans is een manier van dansen zonder vaste bewegingspatronen waarbij je je hele lichaam gebruikt. Het geeft daardoor veel vrijheid voor de vorm van bewegen en meer nadruk op bewegen vanuit gevoel. Dansen is sowieso heel fijn om op een vloeiende en vrije manier te bewegen en daarmee te leren met je lichaam expressie te geven, in plaats van wat we normaal dagelijks met onze mond doen.

 

Vergeleken met yoga is dansen ook veel vrijer en vloeiender. Je verplaatst je door de hele zaal, is minder statisch omdat je altijd in beweging bent en je beweegt op het ritme van muziek.

 

In deze workshop gaan we kennis maken met moderne dans. We leren een kleine choreografie met gevarieerde bewegingen die voor iedereen toegankelijk is, met of zonder danservaring.

Massage workshop (vol)

De massagevorm die we gaan leren, werkt vooral met druk- en stretchtechnieken. Het is heerlijk ontspannend en goed voor het lichaam en de geest.

 

Deze workshop gaan we in tweetallen werken. Eerst zal de ene persoon de massage uitvoeren en de ander kan ontvangen (en genieten). Halverwege de tijd wisselen we van rol en voeren we de massage nogmaals uit, maar dan door de andere persoon. Zo zal iedereen die deelneemt zowel de massage ontvangen als leren uitvoeren.

 

Je heb geen kennis of ervaring nodig in massage. Alle massagetechnieken worden uitgelegd en voorgedaan en je kunt alle oefeningen gewoon nadoen.

 

Je kan je alleen opgeven of samen met iemand.

 

Pas op dat je niet in slaap valt.

Waar, wanneer, kosten

Deze workshop wordt gegeven door Wietze Groenhof en wordt eenmalig gegeven op zondag 22 december.

 

Kosten massage workshop: 25,-

Kosten dans workshop: 17,50

Locatie: Bagijnestraat 55A, Leeuwarden

 

Het enige wat nodig is om mee te nemen, is kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen en een flesje water.

Inschrijven

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Hatha Yogastudio Leeuwarden

info@yogastudioleeuwarden.nl

06-42710311

 

KvK nummer 67603963

BTW nummer 102200506B01

Bankrekening NL50 INGB 0008 1915 46